Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1743
Назва: Експертиза якості зерна пшениці
Автори: Криворучко, С. С.
Ключові слова: Зерно
якість
показники якості
експертиза
методи дослідження
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Криворучко, С. С. Експертиза якості зерна пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. С. Криворучко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. В. В. Євтушенко. ‒ Хмельницький : ХНТУ, 2024.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми кваліфікаційної роботи обумовлена тим, що в умовах розвитку експортно-імпортного товарообігу особливої уваги потребують питання якості зерна. Від результатів експертизи залежить ціна товару. Ціни на зерно залежать не тільки від його якісних показників, а й від кількості клейковини, бур'янів, вологості. Залежно від показників, зерну пшениці надається клас та група, які формують ціновий фактор. Метою роботи стало дослідження якісних показників зерна пшениці забезпечення якості та безпечності зерна. Об'єктом дослідження є зерно м’якої пшениці. Предметом дослідження є процес проведення експертизи якості зерна. В першому розділі проведено аналіз літератури за темою роботи, у другому розділі наведено загальну методику проведення досліджень, у третьому розділі подано результати проведеної експертизи якості зерна м’якої пшениці за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. У четвертому розділі охарактеризовано інноваційні методи проведення експертизи якості зерна. За результатами проведених досліджень зроблено висновки та надано пропозиції для організацій, які проводять експертизу якості зерна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1743
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Криворучко С. С. Експертиза якості зерна пшениці.pdf868.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.