Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1810
Назва: Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся
Автори: Гордієнко, А. С.
Ключові слова: Шампунь
рослинні екстракти
косметика
піномиючі засоби
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Гордієнко, А. С. Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. С. Гордієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 66 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблено рецептуру шампуню з додаванням водних екстрактів квітів липи, квітів ромашки та листя подорожника. Введення до складу шампуню екстрактів лікарських рослин має покращити стан волосся та шкіри голови за рахунок активних компонентів рослинної сировини. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники приготованого засобу. Показано, що одержаний шампунь має приємний аромат, а також достатньо високі показники піноутворюючої здатності, стійкості та кратності піни та рН, що лежать в межах, прописаних в нормативній документації. Запропоновано машинно-апаратурну схему одержання водних екстрактів та приготування шампуню на основі водних екстрактів лікарських рослин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1810
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.