Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818
Назва: | Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій |
Автори: | Євенко, Г. А. |
Ключові слова: | Купажування олії купажовані органолептичні показники фізико-хімічні показники жирнокислотний склад залишкова кількість пестицидів кваліметрична експертиза комплексний показник якості |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Євенко, Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Г. А. Євенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проведено аналіз ринку купажованих олій в Україні та вимог щодо якості та безпеки купажованої рослинної олії. Розроблено алгоритм технологічної експертизи купажованих рослинних олій відповідно до законодавчих вимог та загальну схему комплексної експертизи купажованої олії. Розроблено загальну схему отримання купажованих рослинних олій, апаратурно-технологічну схема отримання двокомпонентних купажованих рослинних олій, схему технохімічного контролю та основні процедури технохімічного контролю процесу купажування. Проведено дослідження маркування, органолептичних та основних фізико-хімічних показників 3 зразків соняшниково-оливкового міксу різних торгових марок, які реалізуються в Україні. Проведено аналіз жирнокислотного складу та залишкових кількостей пестицидів в зразках купажованої олії. Проведено кваліметричну експертизу зразків та визначено комплексний показник якості зразків купажованої олії за допомогою адитивної моделі комплексної оцінки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Євенко Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій .pdf | 562.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.