Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1824
Название: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначення
Авторы: Курінний, Д. В.
Ключевые слова: Ковбасні вироби
сочевиця
технологія виробництва
контроль
якість
безпечність
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Курінний, Д. В. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. В. Курінний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто напрямки створення м’ясних функціональних продуктів. На основі аналізу рослинних білків обрано сочевицю в якості заміни м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. В методичній частині наведено методики визначення органолептичних та фізико-хімічних показників якості ковбас варених згідно нормативних документів. Обґрунтована технологія виробництва ковбаси вареної функціонального призначення, обрано механізоване обладнання, виконані продуктові розрахунки. Складена схема хіміко-технологічного контролю виробництва. Наведені програми-передумови та розроблено план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру ковбаси вареної функціонального призначення. На основі органолептичних досліджень визначено оптимальну кількість заміни м’ясної сировини на борошно сочевиці. Проведена балова оцінка якості дослідних зразків. Наведено заходи щодо створення не шкідливих та безпечних умов праці при переробці м’ясної сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1824
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.