Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1825
Title: | Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом |
Authors: | Мігдаль, Ю. С. |
Keywords: | Чай чорний байховий ароматизатор бергамот технологія експертиза контроль якість безпека |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Мігдаль, Ю. С. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Мігдаль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с. |
Abstract: | Проведено оцінку якості чаю чорного з ароматизатором бергамот наступних торгових марок: МОНОМАХ Earl Grey, Gr@ce! «Граф Грей», AHMAD TEA Earl Grey. Встановлено, що всі зразки чаю містять на етикетках необхідну інформацію, передбачену вимогами законодавства стосовно маркування. За органолептичними показниками досліджувані зразки відповідають вимогам нормативної документації. За результатами бального оцінювання зразків чорного чаю з ароматизатором бергамот найвищий бал отримав чай AHMAD TEA Earl Grey, який набрав 4,5 балів, оскільки мав ніжний аромат, приємний з терпкістю смак, помірне насичення цитрусових нот. Чай Gr@ce! «Граф Грей» набрав найменшу кількість балів внаслідок недостатньо вираженого аромату бергамоту, мав смак середньої терпкості та недостатньо інтенсивний і насичений колір. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1825 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мігдаль Ю. С. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом.pdf | 780.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.