Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826
Title: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет
Authors: Овчаренко, О. О.
Keywords: Дієтичні продукти
борошняні кондитерські вироби
борошно
галета
технологія
безпечність
показники якості
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Овчаренко, О. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. О. Овчаренко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 87 с.
Abstract: В літературній частині наведена класифікація асортименту харчових продуктів дієтичного призначення, проведено аналіз сировини при створенні борошняних кондитерських виробів спеціального призначення, визначена можливість застосування нетрадиційних видів борошна при виготовлені галет дієтичного призначення. В методичній частині вивчено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості галет. Обґрунтована технологія виробництва галет дієтичного призначення з приготуванням тіста на дріжджах та хімічних розпушувачах. Здійснено вибір технологічного обладнання. Виконані продуктові розрахунки. Розроблена схема хіміко-технологічного контролю. Складено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура галет дієтичного призначення та досліджено органолептичні показники дослідних зразків. Проведена їх оцінка за 5-баловою шкалою. Розглянуто питання охорони праці на підприємствах з виробництва борошняних кондитерських виробів.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.