Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1830
Название: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності макаронних виробів
Авторы: Тертов, А. О.
Ключевые слова: Макаронні вироби
методи оцінки якості
безпечність
фальсифікація
технологічна схема
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Тертов, А. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності макаронних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. О. Тертов ; наук. керівник доц., д-р техн. наук О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 96 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі наведено хімічний склад, класифікацію та асортимент макаронних виробів, методи оцінки якості та експертизи виробів відповідно діючим нормативним документам, розглянуто способи фальсифікації продукції та основні види дефектів, які притаманні даному харчовому продукту. Проаналізовані перспективи розвитку виробництва макаронних виробів. В технологічній частині було описано схему виробництва цільнозернових макаронних виробів; проведено основні технологічні розрахунки сировини та цеху; підібрано обладнання для обраної схеми виробництва макаронних виробів; розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва. Також було проведено ідентифікацію небезпечних чинників для виробництва макаронних виробів, розроблено план НАССР. В результаті проведення органолептичної оцінки досліджуваних зразків макаронних виробів з цільнозернового борошна встановлено, що всі зразки мають відмінні органолептичні характеристики. Проведено аналіз умов праці лаборанта на підприємстві, аналіз міжнародних норм в галузі охорони праці на прикладі конвенції про примусову чи обов’язкову працю № 29, зазначено особливості порядку атестації робочих місць.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1830
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.