Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
українська
English
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
DSpace at KNTU
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Матеріали конференцій
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 11.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020-09
Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Кузьміна, Т. О.,
;
Білоконь, О. І.
2020
Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу
Стоянова, О. В.
;
Стоянова, О. В.
;
Stoyanova, О. V.
;
Зубкова, К. В.
;
Бобирь, С. В.
2021
Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні
Бобирь, С. В.
;
Бобырь, С. В.
;
Bobyr, S. V.
2020
Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Голишев, О. О.
2020
Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Ковалевський, К. А.
;
Кіона, А. О.
2020
Розробка рецептури вітамінізованих компотів функціонального призначення.
Зубкова, К. В.
;
Зубкова, Е. В.
;
Zubkova, K. V.
;
Стоянова, О. В.
;
Зубкова, В. О.
2020
Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Мамай, О. І.
;
Халупенко, Д. М.
2020
Продовольча безпека у період пандемії COVID19.
Зубкова, К. В.
;
Зубкова, Е. В.
;
Zubkova, K. V.
;
Стоянова, О. В.
;
Коваль, І. О.
2020
Фальсифікація та ідентифікації виноградних вин на основі органолептичних та фізико-хімічних показників.
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Кузьміна, Т. О.
;
Цибенко, М. О.
2020
Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Прудцька, Є. А.
Просмотр
Автор
5
Мамай, О. І.
4
Mamai, О. І.
4
Мамай, О. И.
3
Valko, M. I
3
Валько, М. І.
3
Валько, Н. И.
3
Зубкова, К. В.
3
Стоянова, О. В.
2
Zubkova, K. V.
2
Бобирь, С. В.
.
дальше >
Тема
1
analysis of wine materials
1
COVID19
1
crude alcohol
1
distillation
1
dry red wines
1
food security
1
fortified compotes
1
fractionation
1
grape pomace
1
identification of grape wines
.
дальше >
по дате выпуска
10
2020
1
2021
Has File(s)
11
true