Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • русский
    • українська
    • English
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile

DSpace JSPUI

DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets

Learn More
DSpace logo

  1. DSpace at KNTU
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій

Монографії Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I.; Стоянова, О. В.,; Зубкова, К. В.,; Бобирь, С. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1

Discover

Author
  • 1 Valko, M. I.
  • 1 Бобирь, С. В.
  • 1 Валько, М. І.
  • 1 Валько, Н. И.
  • 1 Зубкова, К. В.,
  • 1 Стоянова, О. В.,
Subject
  • 1 canned food
  • 1 compote.
  • 1 food safety
  • 1 functional purpose
  • 1 innovative technologies
  • 1 natural sweeteners
  • 1 physical and chemical indicators
  • 1 quality
  • 1 recipe
  • 1 stevia
  • . next >
Date issued
  • 1 2021
Has File(s)
  • 1 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback