Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1901| Title: | Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин | 
| Authors: | Біволарські, С. Е. | 
| Keywords: | Динаміка бродіння вміст сахарів титрована кислотність вміст спирту ягідні виноматеріали органолептичні характеристики плодово-ягідні вина  | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | ХНТУ | 
| Citation: | Біволарські, С. Е. Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. Е. Біволарські ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 110 с. | 
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин. Розглянута класифікація плодово- ягідних вин і характеристика сировини для плодово-ягідного виноробства. Проаналізована сучасна технологія виробництва плодово-ягідних вин. Проведено аналіз рас дріжджів, що використовуються для виробництва яблучних і ягідних вин. Проведені дослідження впливу рас дріжджів на динаміку бродіння яблучного і ягідного сусла, накопичення діоксиду вуглецю. Проведені фізико- хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, вмісту сахарів і спирту в процесі бродіння яблучного і ягідного сусла. Проведений органолептичний аналіз отриманих виноматеріалів. На основі проведених досліджень визначені найбільш ефективні раси дріжджів, які забезпечують отримання високоякісних плодово-ягідних вин. | 
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1901 | 
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Бiволарськi С. Е. Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин.pdf | 578.63 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.