Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1901
Title: Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин
Authors: Біволарські, С. Е.
Keywords: Динаміка бродіння
вміст сахарів
титрована кислотність
вміст спирту
ягідні виноматеріали
органолептичні характеристики
плодово-ягідні вина
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Біволарські, С. Е. Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. Е. Біволарські ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 110 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин. Розглянута класифікація плодово- ягідних вин і характеристика сировини для плодово-ягідного виноробства. Проаналізована сучасна технологія виробництва плодово-ягідних вин. Проведено аналіз рас дріжджів, що використовуються для виробництва яблучних і ягідних вин. Проведені дослідження впливу рас дріжджів на динаміку бродіння яблучного і ягідного сусла, накопичення діоксиду вуглецю. Проведені фізико- хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, вмісту сахарів і спирту в процесі бродіння яблучного і ягідного сусла. Проведений органолептичний аналіз отриманих виноматеріалів. На основі проведених досліджень визначені найбільш ефективні раси дріжджів, які забезпечують отримання високоякісних плодово-ягідних вин.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1901
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.