Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1902
Назва: Удосконалення технології червоних вин
Автори: Вітмановський, Є. І.
Ключові слова: М’язга
ферментні препарати
теплова обробка
активні сухі дріжджі
бродіння на м’яззі
бентоніт
желатин
фенольні сполуки
барвні речовини
стабільність виноматеріалів
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Вітмановський, Є. І. Удосконалення технології червоних вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. І. Вітмановський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с.
Короткий огляд (реферат): Визначені способи удосконалення якості вин і аналіз якості виноматеріалів, отриманих з використанням цих способів. В результаті досліджень встановлені оптимальні режими теплової обробки і бродіння м’язги червоних сортів винограду, що забезпечують отримання вин з покращеними властивостями та складом щодо контролю. Досліджені способи обробки виноматеріалів оклеювальними препаратами для забезпечення прозорості та стабільності вин і встановлені оптимальні співвідношення та діапазон доз оклеювальних препаратів. Проведений органолептичний аналіз отриманих вин і встановлений зв’язок з хімічним складом. Розроблено удосконалену технологічну схему виробництва натуральних червоних столових вин на основі проведених досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1902
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вiтмановський Є. І. Удосконалення технології червоних вин.pdf663.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.