Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1902
Назва: | Удосконалення технології червоних вин |
Автори: | Вітмановський, Є. І. |
Ключові слова: | М’язга ферментні препарати теплова обробка активні сухі дріжджі бродіння на м’яззі бентоніт желатин фенольні сполуки барвні речовини стабільність виноматеріалів |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Вітмановський, Є. І. Удосконалення технології червоних вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. І. Вітмановський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с. |
Короткий огляд (реферат): | Визначені способи удосконалення якості вин і аналіз якості виноматеріалів, отриманих з використанням цих способів. В результаті досліджень встановлені оптимальні режими теплової обробки і бродіння м’язги червоних сортів винограду, що забезпечують отримання вин з покращеними властивостями та складом щодо контролю. Досліджені способи обробки виноматеріалів оклеювальними препаратами для забезпечення прозорості та стабільності вин і встановлені оптимальні співвідношення та діапазон доз оклеювальних препаратів. Проведений органолептичний аналіз отриманих вин і встановлений зв’язок з хімічним складом. Розроблено удосконалену технологічну схему виробництва натуральних червоних столових вин на основі проведених досліджень. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1902 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вiтмановський Є. І. Удосконалення технології червоних вин.pdf | 663.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.