Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903
Назва: Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь
Автори: Дем`янчук, С. О.
Ключові слова: Стабілізація
помутнення
виноград
пороки
бентоніт
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Дем`янчук, С. О. Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Дем`янчук ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 101 с.
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь» і присвячена аналізу існуючих методів боротьби з пороками вин, способам попередження захворювань вин і ліквідації цих недоліків. В роботі наведені способи очищення, фільтрації вин і різних видів термічної обробки для забезпечення прозорості вин. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.