Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903| Назва: | Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь | 
| Автори: | Дем`янчук, С. О. | 
| Ключові слова: | Стабілізація помутнення виноград пороки бентоніт  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНТУ | 
| Бібліографічний опис: | Дем`янчук, С. О. Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Дем`янчук ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 101 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь» і присвячена аналізу існуючих методів боротьби з пороками вин, способам попередження захворювань вин і ліквідації цих недоліків. В роботі наведені способи очищення, фільтрації вин і різних видів термічної обробки для забезпечення прозорості вин. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903 | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Демʼянчук С. О. Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь.pdf | 498.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.