Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905
Назва: | Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва |
Автори: | Корнієнко, Ю. О. |
Ключові слова: | Технологічні втрати матеріальні ресурси первісна вартість логістика облік аналіз методика |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Корнієнко, Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. О. Корнієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми зумовлена важливістю харчової промисловості для економіки України, особливо консервного виробництва, яке сприяє зменшенню втрат сільськогосподарської продукції та забезпеченню населення продовольством. Використання різноманітної сировини, необхідність дотримання жорстких вимог до якості й асортименту, а також прагнення до збереження натуральних властивостей продуктів визначають високий рівень складності й важливість розвитку галузі. Основна мета магістерського дослідження полягає в розробці та обґрунтуванні рекомендацій щодо вдосконалення організації та методики обліку й аналізу технологічних втрат на підприємствах плодоовочевої консервної галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корнієнко Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва.pdf | 484.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.