Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1906
Название: | Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві |
Авторы: | Лучко, В. С. |
Ключевые слова: | Каротиноїди бета каротин морква технологічна схема харчова цінність |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Лучко, В. С. Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. С. Лучко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 62 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано овочеві культури, які містять каротиноїди. Розглянуто сучасні дослідження щодо значення каротиноїдів у харчуванні людини. В роботі виконано аналіз Інноваційні технології використання каротинноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві. Виконано теоретичний аналіз інноваційний технологій з переробки каротиноїдновмісної сировини. В експериментальній частині досліджено хімічний склад моркви, обґрунтовано режими обробки сировини. Розроблена технологічна схема виготовлення пюре з моркви з врахуванням збереження каротину. Схема дозволяє організувати виробництво на промисловому рівні, що знижує собівартість одиниці продукції. Методи дослідження – теоретичні і експериментальні. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1906 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лучко В. С. Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві.pdf | 583.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.