Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Title: | Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів |
Authors: | Осьмухіна, Т. Г. |
Keywords: | Консерви овочі технологія стерилізація |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Осьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с. |
Abstract: | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Осьмухіна Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів.pdf | 306.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.