Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911
Назва: | Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок |
Автори: | Салюк, П. О. |
Ключові слова: | Сухофрукти фрукти сушіння технологія |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Салюк, П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. О. Салюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухофруктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Салюк П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок.pdf | 718.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.