Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912| Назва: | Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів | 
| Автори: | Серьогіна, К. В. | 
| Ключові слова: | Сусло органічні і неорганічні добавки динаміка бродіння вміст цукру титрована кислотність вміст спирту сидрові матеріали перегонка плодові дистиляти міцні напої  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНТУ | 
| Бібліографічний опис: | Серьогіна, К. В. Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Серьогіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження щодо удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів. Розглянуто стан виробництва напоїв з плодових спиртів у світі. Проаналізовані сорти яблук для виробництва сидру та міцних напоїв. Проведено аналіз хімічного складу яблук. Розглянуті сучасні технології і обладнання переробки яблук з виробництвом сидрових матеріалів, плодових дистилятів і міцних напоїв. Дана характеристика сортів яблук, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження хімічного складу яблук описаних сортів. Досліджено динаміку бродіння, з використанням різних штамів дріжджів, а також різних органічних і неорганічних добавок. Проведені фізико-хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, залишкового цукру і виходу спирту у отриманих сидрових матеріалах. Досліджено вихід спирту і склад дистиляту після перегонки сидрових матеріалів, а також склад витриманих спиртів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912 | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Серьогiна К. В. Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів.pdf | 661.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.