Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913
Назва: | Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією |
Автори: | Солодун, С. В. |
Ключові слова: | Конфітюр цукор джем варення |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Солодун, С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. В. Солодун ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією» і присвячена аналізу відомих способів переробки плодів в технології виробництва джемів, варення і конфітюру та виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва солодощів і пошуку способів переробки відходів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Солодун С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією.pdf | 507.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.