Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914
Назва: | Удосконалення технології рожевих вин |
Автори: | Федоренко, Т. Ю. |
Ключові слова: | М’язга сусло активні сухі культури дріжджів підброджування купажування титрована кислотність вміст спирту вміст фенольних речовин антоціани |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Федоренко, Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Ю. Федоренко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження з удосконалення технології рожевих вин. Розглянуто характеристику рожевих вин різних країн. Проаналізовані сучасні технології виробництва рожевих вин у світі та в Україні. Визначено вплив фенольних сполук на якість рожевих вин. Визначені способи визначення і аналізу кольору рожевих вин. Дана характеристика сортів винограду, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження різних способів виробництва рожевих столових вин. Проведені фізико-хімічні аналізи основних фізико-хімічних показників, вмісту фенольних і барвних речовин у отриманих рожевих винах. Проведено аналіз залежності кольору виноматеріалів від способу виробництва. Досліджено вплив штамів дріжджів на якість рожевих вин. На основі проведених досліджень розроблена удосконалена технологічна схема виробництва рожевих вин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоренко Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин.pdf | 855.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.