Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914
Назва: Удосконалення технології рожевих вин
Автори: Федоренко, Т. Ю.
Ключові слова: М’язга
сусло
активні сухі культури дріжджів
підброджування
купажування
титрована кислотність
вміст спирту
вміст фенольних речовин
антоціани
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Федоренко, Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Ю. Федоренко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження з удосконалення технології рожевих вин. Розглянуто характеристику рожевих вин різних країн. Проаналізовані сучасні технології виробництва рожевих вин у світі та в Україні. Визначено вплив фенольних сполук на якість рожевих вин. Визначені способи визначення і аналізу кольору рожевих вин. Дана характеристика сортів винограду, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження різних способів виробництва рожевих столових вин. Проведені фізико-хімічні аналізи основних фізико-хімічних показників, вмісту фенольних і барвних речовин у отриманих рожевих винах. Проведено аналіз залежності кольору виноматеріалів від способу виробництва. Досліджено вплив штамів дріжджів на якість рожевих вин. На основі проведених досліджень розроблена удосконалена технологічна схема виробництва рожевих вин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин.pdf855.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.