Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914| Назва: | Удосконалення технології рожевих вин | 
| Автори: | Федоренко, Т. Ю. | 
| Ключові слова: | М’язга сусло активні сухі культури дріжджів підброджування купажування титрована кислотність вміст спирту вміст фенольних речовин антоціани  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНТУ | 
| Бібліографічний опис: | Федоренко, Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Ю. Федоренко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження з удосконалення технології рожевих вин. Розглянуто характеристику рожевих вин різних країн. Проаналізовані сучасні технології виробництва рожевих вин у світі та в Україні. Визначено вплив фенольних сполук на якість рожевих вин. Визначені способи визначення і аналізу кольору рожевих вин. Дана характеристика сортів винограду, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження різних способів виробництва рожевих столових вин. Проведені фізико-хімічні аналізи основних фізико-хімічних показників, вмісту фенольних і барвних речовин у отриманих рожевих винах. Проведено аналіз залежності кольору виноматеріалів від способу виробництва. Досліджено вплив штамів дріжджів на якість рожевих вин. На основі проведених досліджень розроблена удосконалена технологічна схема виробництва рожевих вин. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914 | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Федоренко Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин.pdf | 855.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.