Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915
Название: | Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей |
Авторы: | Шаповалова, В. Г. |
Ключевые слова: | Овочі суміш сировина технології |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Шаповалова, В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. Г. Шаповалова ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухих овочевих продуктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шаповалова В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей.pdf | 735.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.