Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916| Назва: | Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації | 
| Автори: | Шкарбуль, К. В. | 
| Ключові слова: | Гарбуз напій спосіб ферментація технологічна схема якість  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНТУ | 
| Бібліографічний опис: | Шкарбуль, К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Шкарбуль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 68 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі магістра розглянуто актуальні аспекти переробки гарбузових плодів. Мета дослідження — розроблення способу виробництва напою з гарбузових плодів методом ферментації для отримання готового продукту з високим вмістом біологічно активних речовин та високими якісними показниками. Ферментація знижує інсулінозалежний цукор, тому цей напій більше підходить для функціонального харчування ( хворими на діабет). Об'єкт дослідження є технологічна схема ферментованого напою з гарбузу. Предметом дослідження: сорт гарбуза Лель, робочі режими ферментації. В роботі проаналізовані сучасні проблеми перероблення гарбузових плодів в Україні. та визначено перспективні напрями. Обґрунтовано вибір сорту гарбуза Лель за фізико-хімічними показниками. Визначено вміст цукрів, вологи та каротину. Розроблена технологічна схема виготовлення напою ферментованого. Обґрунтовано вибір режимів процесу ферментація. Досліджено органолептична оцінка ферментованого напою на основі гарбуза. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916 | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шкарбуль К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації.pdf | 466.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.