Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Статті
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Яловенко, К.О.
2017
Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Кондя, О. С.
2017
Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Куник, О. М.
2018
Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
2020
Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молока
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Морозова, О.М.
;
Сарібєкова, Д.Г.
2016
Дослідження процесу екстрагування каротиноїдів
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Куник, О. М.
;
Сарібеков, Г. С.
;
Микитенко, К. Є.
2016
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
Перегляд
Автор
5
Сарібєкова, Д. Г.
4
Kunik, A.N.
4
Куник, А. Н.
4
Куник, О.М.
3
Saleba, L. V.
3
Салеба, Л. В.
3
Салєба, Л. В.
2
Куник, О. М.
1
Кондя, О. С.
1
Микитенко, К. Є.
.
далі >
Тема
3
extraction
3
екстракція
3
экстракция
2
enzymatic browning
2
marinating
2
mushrooms
2
technological expertise
2
маринование
2
маринування
2
технологическая экспертиза
.
далі >
за датою випуску
2
2016
2
2017
2
2020
1
2018
Has File(s)
7
true