Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2135
Назва: Дослідження системи мотивації і стимулювання праці персоналу готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ТОВ «БАРОЛО»)
Автори: Бунчак, Д. О.
Ключові слова: Мотивація персоналу
стимулювання праці
готельно-ресторанний комплекс
управління персоналом
нематеріальні стимули
матеріальне заохочення
активність працівників
мотиваційний механізм
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Бунчак, Д. О. Дослідження системи мотивації і стимулювання праці персоналу готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ТОВ «БАРОЛО») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. О. Бунчак ; наук. керівник д-р філос., ст. викл. О. С. Билим. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто: поняття та сутність системи мотивації та стимулювання праці; визначено особливості та характеристику системи мотивації персоналу у сфері гостинності; досліджено підходи до визначення ефективних методів мотивації та стимулювання праці працівників закладів харчування; розглянуто загальну характеристику ТОВ «Бароло»; оцінено стан мотиваційної політики в ресторанному господарстві; проаналізовано рівень задоволеності персоналу умовами праці та рівнем мотивації; визначено пропозиції щодо удосконалення методів стимулювання праці у сфері гостинності; розглянуто впровадження сучасних технологій управління мотивацією персоналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2135
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 073 Менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.