Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228
Назва: | Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів |
Автори: | Мулярчук, К. Є. |
Ключові слова: | Технологія автоматизація термiзатор термiзацiя схема рівень температура жирність об’єм |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Мулярчук, К. Є. Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. Є. Мулярчук ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. М. Б. Єдинович. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва кисломолочної продукції. Ціль роботи – підвищення якості молочних продуктів за рахунок впровадження сучасних методів побудови систем керування. У даному дипломному проекті наведені схеми і технологічні карти процесу термізації молока. Крім цього проведений розрахунок якісних показників молока. Проведено вдосконалення принципу автоматизації термiзатора. Розроблено функціональні, структурні і принципові схеми системи автоматизації керування процесом підготовки молока при виробництві молочної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мулярчук К. Є. Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.