Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228
Назва: Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів
Автори: Мулярчук, К. Є.
Ключові слова: Технологія
автоматизація
термiзатор
термiзацiя
схема
рівень
температура
жирність
об’єм
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Мулярчук, К. Є. Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. Є. Мулярчук ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. М. Б. Єдинович. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва кисломолочної продукції. Ціль роботи – підвищення якості молочних продуктів за рахунок впровадження сучасних методів побудови систем керування. У даному дипломному проекті наведені схеми і технологічні карти процесу термізації молока. Крім цього проведений розрахунок якісних показників молока. Проведено вдосконалення принципу автоматизації термiзатора. Розроблено функціональні, структурні і принципові схеми системи автоматизації керування процесом підготовки молока при виробництві молочної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.