Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2247| Назва: | Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного |
| Автори: | Філенюк, К. В. |
| Ключові слова: | Йогурти полуничні технологічна експертиза оцінка якості та безпечності технологія фальсифікація органолептична оцінка |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | ХНТУ |
| Бібліографічний опис: | Філенюк, К. В. Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. В. Філенюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с. |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі запропоновано технологію виробництва йогурту резервуарним способом, наведено переваги даної технології, розроблено машинно-апаратурну схему одержання йогурту полуничного, підібрано обладнання для даного процесу. Виконано технологічні розрахунки основної сировини для виробництва йогурту полуничного. Проаналізовано небезпечні фактори, що можуть виникати при виробництві йогурту. Визначено критичні контрольні точки та запропоновано план НАССР. Проведено оцінювання якості та безпечності йогурту полуничного різних торгових марок. Робота містить містить результати досліджень якості зразків йогуртів торгових марок «Дольче» (Україна), «DANONE» (Україна) та «Mlekovita» (Польща) та оцінку відповідності органолептичних характеристик вимогам нормативних документів вимогам нормативних документів. Наведено особливості організації охорони праці жінок на підприємстві. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2247 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Філенюк К. В. Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного.pdf | 526.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.