Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Спеціальність 181 Харчові технології
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих
Яловенко, К.О.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Єщенко, К. О.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Гром, Г.А.
2020
Оцінка показників якості варених ковбасних виробів
Водяницька, З. М
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Чабанова, Н. Р.
Перегляд
Автор
1
Водяницька, З. М
1
Гром, Г.А.
1
Чабанова, Н. Р.
1
Яловенко, К.О.
1
Єщенко, К. О.
Тема
1
безпека
1
гриби шампіньйони
1
маринування
1
нерафінована олія
1
стерилізація
1
технологічна експертиза
1
технології виробництва
1
якість
за датою випуску
5
2020
Has File(s)
5
true