Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2260
Назва: Особливості оцінки якості швейних виробів
Автори: Ільчак, Л. С.
Ключові слова: Якість
швейні вироби
показники якості
оцінювання
контроль
методологія
виробництво
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Ільчак, Л. С. Особливості оцінки якості швейних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Л. С. Ільчак ; наук. керівник доц., канд. техн. наук В. В. Євтушенко. – Хмельницький : ХНТУ, 2025.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки якості швейних виробів, зокрема поняття якості, її значення у швейному виробництві та нормативно-правова база у цій сфері. Детально аналізуються основні показники якості продукції, їх класифікація та характеристика. Окрему увагу приділено методологічним підходам до оцінки якості, включаючи класичні та сучасні методи. У другому розділі проводиться аналіз стану контролю якості на швейних підприємствах та сучасних підходів до оцінювання продукції. Окреслюються проблеми, методи та інструментальні рішення для забезпечення відповідності виробів сучасним стандартам. Розглянуто перспективи вдосконалення оцінки якості, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності продукції. Третій розділ присвячений охороні праці у швейному виробництві. Висвітлюються питання безпеки робочого середовища, основні ризики та заходи контролю. Окремо аналізуються методи впровадження ефективної системи охорони праці, що забезпечує безпечні умови роботи персоналу та позитивно впливає на загальну якість продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2260
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 182 Технології легкої промисловості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільчак Л. С. Особливості оцінки якості швейних виробів.pdf2.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.