Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2261
Назва: Дослідження технологічного процесу виготовлення та оцінка якості взуття
Автори: Куліш, В. Р.
Ключові слова: Етапи виробництва взуття
технологічний процес
показники якості
споживчі властивості
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Куліш, В. Р. Дослідження технологічного процесу виготовлення та оцінка якості взуття : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. Р. Куліш ; наук. керівник доц., канд. с.-г. наук С. М. Коб’яков. – Хмельницький : ХНТУ, 2025.
Короткий огляд (реферат): Вступна частина. Робота присвячена технології виробництва взуття, темою роботи є «Дослідження технологічного процесу виготовлення та оцінка якості взуття». Об'єктом дослідження було обрано виробництво взуття. Предмет дослідження ‒ встановлення основних етапів виробництва взуття та його різновиди. Новизна дослідження полягає у визначенні якості та споживчих властивостей шкіряного взуття. Основна частина. У роботі розглядаються: сучасні тенденції розвитку вітчизняного ринку взуття, фактори формування споживчих властивостей і асортименту шкіряного взуття, штучні і синтетичні взуттєві матеріали, вибір матеріалів для виробництва, різновиди взуття, технологічний процес виробництва взуття, основні етапи виробництва взуття, перелік операції з яких складається процес масового виробництва взуття, показники якості взуття, якість та споживчі властивості шкіряного взуття, вимоги до якості шкіряного взуття. Описуються основні етапи виробництва взуття та його різновиди, перелік операції з яких складається процес масового виробництва взуття, тестування, важливий етап контролю якості взуття, якість та споживчі властивості шкіряного взуття. Надано вибір матеріалів для виробництва взуття, технологічний процес виробництва взуття, перелік операції з яких складається процес масового виробництва взуття та вимоги до якості шкіряного взуття. Заключна частина. Результатом проведеного дослідження стало визначення показників якості взуття, тестування, важливий етап контролю якості взуття, якість та споживчі властивості шкіряного взуття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2261
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 182 Технології легкої промисловості



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.