Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227
Title: Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих
Authors: Яловенко, К.О.
Keywords: гриби шампіньйони
маринування
стерилізація
технологічна експертиза
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУ
Citation: Яловенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. О. Яловенко ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д.Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 68 с.
Abstract: Бакалаврська робота присвячена актуальній проблемі визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих. У роботі було виконано літературно-теоретичну та методичну частини, розділи з організації контролю якості продукції та охорони праці, на підставі результатів яких визначено показники якості та методи їх контролю для шампіньйонів консервованих та проведено технологічну експертизу трьох зразків шампіньйонів консервованих ТМ «Верес», ТМ «Своя лінія» та ТМ «De Lux».
Description: кваліфікаційна робота бакалавр
URI: https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яловенко К.О. 4БХП.pdf341.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.