Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/229
Назва: Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Автори: Гром, Г.А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Гром Г.А. Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Гром Г.А. ; наук. керівник доц., к.т.н. Салєба Л.В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 71 с.
Короткий огляд (реферат): В даній дипломній роботі зроблено літературно-теоретичний огляд основних характеристик безалкогольних напоїв та асортименту газованих безалкогольних напоїв. Проведено огляд сировини, з якої виготовляють газовані безалкогольні напої, та зроблено опис основних етапів виробництва. Розглянуто апаратурно-технологічна схема виробництва безалкогольних газованих напоїв. Перелічено органолептичні і фізико-хімічні показники, за якими оцінюють дані напої. Розглянуто державний стандарт органолептичних та фізико-хімічних показників. НАССР безалкогольних газованих напоїв. В експериментальній частині цієї роботи виконано експертизу якості п’яти зразків газованих безалкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Проведено порівняння отриманих результатів з державним стандартом України.
Опис: кваліфікаційна робота бакалавра
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/229
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Гром Г.А. 4БХП.pdf333.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.