Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2302
Назва: Удосконалення процесу доставки соку у міжнародному сполученні
Автори: Шейко, В. М.
Ключові слова: Міжнародна логістика
експорт томатного соку
ТОВ «Сандора»
автомобільні перевезення
температурний режим транспортування
скляна та ПЕТ-тара
митне оформлення
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Шейко, В. М. Удосконалення процесу доставки соку у міжнародному сполученні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. М. Шейко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. П. В. Луб’яний. – Херсон : ХНТУ, 2025. – 76 с.
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі розглянуто логістичні аспекти транспортування томатного соку з України до Польщі на прикладі співпраці ТОВ «Сандора» з мережею супермаркетів «Бедронка». В роботі проаналізовано чинні маршрути, виявлено проблеми та розроблено рекомендації щодо оптимізації логістичного ланцюга, з урахуванням температурного режиму, екологічних та економічних факторів. Особливу увагу приділено вибору виду транспорту, пакування, нормативно-правовому забезпеченню й технічному супроводу міжнародних перевезень. Запропоновану логістичну модель впроваджено на прикладі маршруту Миколаїв – Краків з оцінкою її ефективності. Результати можуть бути використані в практиці логістичних компаній, що займаються експортом харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2302
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 275 Транспортні технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.