Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/234
Назва: | Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів |
Інші назви: | Применение инвертного сахара в технологи приготовления мучных кондитерских изделий Application of invert sugar in the technology of preparation of flour confectionery products |
Автори: | Куник, О.М. Куник, А. Н. Kunik, A.N. Сарібєкова, Д. Г. |
Ключові слова: | інвертний цукор борошняні кондитерські вироби черствість инвертный сахар мучные кондитерские изделия черствость invert sugar flour confectionery products callousness |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Куник О. М. Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №2. – С. 114 – 118. |
Серія/номер: | УДК 664.682.4; |
Короткий огляд (реферат): | Українська мова У статті проведено визначення споживчих властивостей цукрового й здобного печива, виготовленого із застосуванням інвертного цукру. Встановлено, що використання інвертного цукру в технології приготування цукрового «Ювілейне» та здобного «Золота осінь» печива збільшує термін зберігання випічки без зниження якісних показників. Російська мова В статье проведено определение потребительских свойств сахарного и сдобного печенья, изготовленного с применением инвертного сахара. Установлено, что использование инвертного сахара в технологии приготовления сахарного «Юбилейное» и сдобного «Золотая осень» печенья увеличивает срок хранения выпечки без снижения качественных показателей. Англійська мова The article defines the consumer properties of sugar and butter cookies made with the use of invert sugar. It is established that the use of invert sugar in the technology preparation of sugar «Jubilee» and buttery «Golden Autumn» cookies increases the shelf life of baking without reducing the quality indicators. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/234 |
ISSN: | 2078-4481 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куник О.М. Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів.pdf | 421.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.