Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237
Назва: Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів
Інші назви: Исследование возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов
Study of the possibility of fruits of jost as source of anthocyans
Автори: Салєба, Л. В.
Салеба, Л. В.
Saleba, L. V.
Сарібєкова, Д. Г.
Куник, О. М.
Ключові слова: харчові барвники
антоціани
плоди йошти
екстракція
фізико-хімічні властивості
пищевые красители
антоцианы
плоды йошты
экстракция
физико-химические свойства
food coloring
anthocyanins
berries Jost
extraction
physicochemical properties
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Салєба Л. В. Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів / Л. В. Салєба, Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2017. – №1. – С. 136 – 142.
Серія/номер: УДК 633.863.9 : 634.721;
Короткий огляд (реферат): Українська мова Представлені результати визначення можливості застосування плодів йошти у якості джерела антоціанів. Визначено умови екстрагування природного антоціанового барвника з плодів йошти, його органолептичні та фізико-хімічні властивості. На підставі отриманих результатів проведена оптимізація запропонованої технології отримання антоціанів. Російська мова Представлены результаты определения возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов. Определены условия экстрагирования природного антоцианового красителя из плодов йошты, его органолептические и физико-химические свойства. На основании полученных результатов проведена оптимизация предложенной технологии получения антоцианов. Англійська мова The results determine the suitability of Jost fruit as a source of anthocyanins. The conditions for the extraction of natural anthocyanins pigment from Jost berries, its organoleptic and physico-chemical properties. Based on these results the optimization of the proposed technology of anthocyanins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237
ISSN: 2078-4481
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.