Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/330
Назва: | Удосконалення організації оплати праці на підприємстві в сфері торгівлі (на матеріалах ПП «ЛТ-Офіс») |
Автори: | Костерна, А. В. |
Ключові слова: | Організація оплати праці нормування праці система оплати праці ефективність грейдова система оплати праці заробітна плата фонд оплати праці підприємство |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Костерна, А. В. Удосконалення організації оплати праці на підприємстві в сфері торгівлі (на матеріалах ПП «ЛТ-Офіс») тіла : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. В. Костерна ; наук. керівник доц., к.е.н. В. В. Шукліна. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 124 с. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було розкрито теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві в торгівлі. Досліджено нормативно-правове забезпечення організації оплати праці підприємства в сфері торгівлі за ступеневим підходом. Побудовано рейтинг принципів організації праці за динамікою їх змістової трансформації. Виконано оцінювання ефективності організації оплати праці на підприємстві в сфері торгівлі. Розроблено модель впровадження грейдингової системи оплати праці на мережевому підприємстві в сфері торгівлі як комплексного заходу удосконалення організації оплати праці на торговому підприємстві. Обґрунтовано запропоновані заходи щодо удосконалення організації оплати праці на підприємстві в сфері торгівлі за розробленими моделями згуртованості колективу і задоволеності роботою в ньому. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/330 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Костерна А.В. Удосконалення органiзацiї оплати працi на пiдприємствi в сферi торгiвлi.pdf | 248 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.