Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331
Назва: Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод»)
Автори: Печерська, С. О.
Ключові слова: підприємницький потенціал
складові
хлібопекарська галузь
комплексна оцінка
якісна оцінка рівня
напрями формування
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Печерська, С. О. Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Печерська ; наук. керівник д.е.н., професор Ю. О. Джерелюк. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 104 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було узагальнено наукові підходи до розгляду поняття «підприємницький потенціал» підприємства в економічній науці; досліджено складові підприємницького потенціалу підприємства; наведено методичні підходи до комплексної оцінки підприємницького потенціалу промислового підприємства; досліджено вплив сучасних тенденції розвитку ринку на підприємницький потенціал підприємств хлібопекарської галузі; надано характеристику фінансово-економічним показникам підприємства як основи визначення підприємницького потенціалу; проведено оцінювання складових та надано комплексну оцінку рівня підприємницького потенціалу підприємства; економічно обґрунтовано напрями формування підприємницького потенціалу промислового підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 073 Менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.