Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333
Назва: | Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») |
Автори: | Вітовщик, П. Ю |
Ключові слова: | управління персоналом готельно-ресторанна галузь методи управління ефективність |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Вітовщик, П. Ю. Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Ю. Вітовщик ; наук. керівник доц., к.е.н. Овчинникова М. О. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 113 с. |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних та практичних аспектів забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу. Розглянуто теоретичні засади управління персоналом закладів гостинності. Досліджено стан управління персоналом ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин», здійснено оцінку ефективності управління персоналом закладу. Надано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління персоналом досліджуваного готельно-ресторанного комплексу |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вiтовщик П.Ю. Забезпечення ефективного управлiння персоналом готельно-ресторанного комплексу.pdf | 451.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.