Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/345
Название: Управління ефективністю туристичного підприємства в умовах сучасних глобальних викликів (на матеріалах ТОВ «АРТревел.кс»)
Авторы: Ковлаков, А. В.
Ключевые слова: ефективність
управління
туристичне підприємство
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Ковлаков, А. В. Управління ефективністю туристичного підприємства в умовах сучасних глобальних викликів (на матеріалах ТОВ «АРТревел.кс») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. В. Ковлаков ; наук. керівник доц., к.е.н. Глинська А. Є. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 80 с.
Краткий осмотр (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було дослідженню теоретичні положення та розроблено методичні рекомендації щодо управління ефективністю туристичного підприємства. В роботі увага приділяється сутності ефективності та її оцінки саме для туристичного підприємства та можливість її збереження за умови сучасних глобальних викликів. Проаналізовано основні показники діяльності туристичного підприємства та визначено вплив на рівень сталості фінансового, кадрового та маркетингового розвитку. В третій частині розроблено заходи та пропозиції щодо формування туристичних продуктів в складних сучасних умовах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/345
Располагается в коллекциях:Спеціальність 242 Туризм



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.