Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/358
Назва: Дослідження протоколів IoT для оптимізації енергозатрат та трафіку
Автори: Іванчук, О. В.
Ключові слова: Internet of things
дослідження
протоколи
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Іванчук, О. В. Дослідження протоколів IoT для оптимізації енергозатрат та трафіку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Іванчук ; науковий керівник доц., к.т.н. Соколов А. Є. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було розглянуто проблему оптимізації енергоефективності та об’ємів трафіку. Для цього було вирішено задачі: сформовано список актуальних протоколів передачі даних для систем Інтернету речей, визначені критерії для аналізу протоколів передачі даних систем Інтернету речей, обрано оптимальні протоколи серед актуальних протоколів передачі даних систем Інтернету речей. Під час аналізу було сформовано набір правил, за якими можливо обрати оптимальні протоколи під необхідно систему в залежності від необхідних критеріїв. На основі правил було розроблено програмне забезпечення LProtocols Selector, яке дає можливість отримати рекомендації щодо протоколів, які можна буде використати у системі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/358
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.