Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/390
Название: Дослідження мобільних засобів забезпечення безпеки інформації в месенджерах
Авторы: Петрушенко, О. М.
Ключевые слова: месенджери
безпека
шифрування
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Петрушенко, О. М. Дослідження мобільних засобів забезпечення безпеки інформації в месенджерах : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. М. Петрушенко ; науковий керівник доц., к.т.н. Козел В. М. – Херсон : ХНТУ. – 87 с.
Краткий осмотр (реферат): У процесі виконання випускної кваліфікаційної роботи з теми «Дослідження мобільних засобів забезпечення безпеки інформації в месенджерах» отримані наступні результати: У ході випускної кваліфікаційної роботи були досліджені засоби забезпечення безпеки приватної інформації на мобільних обладнаннях і розроблений засіб для безпечної передачі даних між мобільними обладнаннями по мережі Інтернет. У першому розділі були розглянуті загальні принципи безпеки даних на мобільних обладнаннях, мобільні антивіруси й представлені деякі ради для поліпшення безпеки особистих даних. У другому розділі мова йшла про додатки для обміну даними по мережі Інтернет за допомогою мобільних обладнань. Усі мессенджеры були розглянуті з погляду забезпечення безпеки переданої інформації й у кожного розв'язку є свою плюси й мінуси. В останній главі були представлені як результат цієї роботи еталонна реалізація захищеного каналу зв'язки між мобільними обладнаннями, а також реальний додаток, який розроблявся по архітектурі еталонної. У якості подальших досліджень можлива доробка існуючої програмної реалізації до еталонної, а також доробка й самої еталонної архітектури. У сучасному світі з'являються всі нові способи атак, тому й засобу захисту повинні розбудовуватися. Використовуючи це дослідження, будь-яка людина, яка не довіряє стороннім розв'язкам і розроблювачам, здатний при необхідності побудувати свій власний захищений канал для передачі інформації між мобільними обладнаннями.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/390
Располагается в коллекциях:Спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.