Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Підфонди цього фонду
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
Перегляд
Автор
8
Kunik, A.N.
7
Валько, М. І.
7
Куник, А. Н.
7
Куник, О.М.
7
Мамай, О. І.
7
Сарібєкова, Д. Г.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
4
Valko, M. I
.
далі >
Тема
10
якість
4
виноматеріали,
4
експертиза
4
маринування
4
технологічна експертиза
3
enzymatic browning
3
extraction
3
marinating
3
mushrooms
3
quality
.
далі >
за датою випуску
28
2023
23
2020
6
2021
5
2024
3
2016
3
2017
1
2018
1
2019
Has File(s)
70
true