Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 44.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихЯловенко, К.О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївЄщенко, К. О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївГром, Г.А.
2020Оцінка показників якості варених ковбасних виробівВодяницька, З. М
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниЧабанова, Н. Р.
2020Використання стандартів як заходу із забезпечення відповідності (на прикладі дитячих іграшок)Карпенко, О. В.
2020Контроль якості слабоалкогольних напоїв у відповідності з вимогами Держпродспоживслужби м. ХерсонаФурса, О.В.
2024Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезонМерхель, В. О.
2024Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезонГаврилюк, М. В.