Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Спеціальність 181 Харчові технології
Перегляд
Автор
1
Водяницька, З. М
1
Гром, Г.А.
1
Карпенко, О. В.
1
Фурса, О.В.
1
Чабанова, Н. Р.
1
Яловенко, К.О.
1
Єщенко, К. О.
Тема
3
якість
2
безпека
1
властивості
1
відповідність
1
гриби шампіньйони
1
держспоживслужба
1
маринування
1
нерафінована олія
1
слабоалкогольні напої
1
стандартизація
.
далі >
за датою випуску
7
2020
Has File(s)
7
true