Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • русский
    • українська
    • English
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

DSpace JSPUI

DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних

Дізнатися більше
DSpace logo

  1. DSpace at KNTU
  2. Факультет інтегрованих технологій

Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР) Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Спеціальність 181 Харчові технології

Спеціальність 182 Технології легкої промисловості

Перегляд

Автор
  • 1 Ведмідський, М. І.
  • 1 Водяницька, З. М
  • 1 Віниченко, А. Г.
  • 1 Гаврилюк, М. В.
  • 1 Глушко, С. С.
  • 1 Гончарова, О. Р.
  • 1 Гром, Г.А.
  • 1 Даньков, О. В.
  • 1 Домбровський, К. А.
  • 1 Жадлун, М. А.
  • . далі >
Тема
  • 17 якість
  • 11 властивості
  • 10 асортимент
  • 10 Проектування
  • 6 банка
  • 6 консерва
  • 6 овочі
  • 6 фрукти
  • 5 безпечність
  • 5 показники якості
  • . далі >
за датою випуску
  • 33 2024
  • 7 2020
  • 1 2023
Has File(s)
  • 41 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок