Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443
Назва: | Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря |
Інші назви: | Peculirities of design of catering establishments for recreational areas of the Black Sea coast |
Автори: | Старостенко, А. Ю. |
Ключові слова: | рекреаційна зона берегова культура психологічний влив усвідомлений дизайн recreational zone coastal culture psychological impact conscious design |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Старостенко, А. Ю. Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / А. Ю. Старостенко ; науковий керівник к. мист., доцент Миргородська Н. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | На основі проведених теоретичних досліджень виявлено, що заклад громадського харчування розмішений на рекреаційній зоні узбережжя Чорного моря є актуальним. Так як вода є найкращою динамічною частиною міського дозвілля і архітектурного оточення. Візитною картою більшої частини приморських міст є «морський» вид міста - пейзажні різновиди з води. Основною темою оформлення дизайн – проекту кафе є вираження простору, який перш за все за допомогою діяння моря на організм и психічний стан людини добре позначатиметься на весь організм людини від час відпочинку. В основу концепції закладено - злагоджено з'єднати навколишнє оточення з інтер'єрами, додати якомога більше природної сюжету. Заклад в більшій мірі буде відкритим, для того щоб відвідувачі щонайбільше відчули знаходження на природі, а не в закладі. Таким чином закладено ідею дизайн-проекту з особливою атмосферою, віддаленої від буденності. Тема магістерської роботи обрана на основі затвердженого кафедрою переліку тем. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 022 Дизайн |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Старостенко А.Ю. Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря 6Д4.PDF | 444.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.