Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/444
Назва: Принципи проектування інтер’єрів тематичних закладів харчування
Інші назви: Principles of the interior design of thematic restaurants
Автори: Смєлікова, Д. В.
Ключові слова: маркетинг
візуалізація
проект
ресторан
натхнення
аналіз
джерело
пропозиція
розглядання
актуальність
marketing
visualization
project
restaurant
inspiration
analysis
source
proposal
consideration
relevance
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Смєлікова, Д. В. Принципи проектування інтер’єрів тематичних закладів харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / Д. В. Смєлікова ; науковий керівник к.т.н., професор Богданова О. Ф. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 112 с.
Короткий огляд (реферат): В пояснювальній записці описано всі етапи при розробці тематичного ресторану, а саме морського. Невід’ємним є ознайомлення із принципами роботи тематичних закладів, аналізом джерел натхнення, сформуванням концепції, а також звичайно створення візуалізації ресторану. Аналіз аналогового середовища зроблено на основі існуючих ресторанів як морських так і з іншою тематикою. В документі описано такі кроки щодо створення проекту як: ознайомлення із проблематикою закладів харчування, основні функції закладів, аналіз існуючих ресторанів та кафе, вибір та розгляд джерел натхнення, створення візуалізації, розгляд технічних сторін проекту. The explanatory note describes all the stages of development of a thematic restaurant, namely a sea-themed restaurant. This is essential to get acquainted with the principles of work of thematic establishments, analysis of inspiration sources, the concept description, as well as creation of the restaurant visualization. Similar designs analysis was made on the basis of existing restaurants, both sea-themed and with other themes. The document describes such steps for a project creation as: acquaintance with the problems of food and drink establishments, the main functions of establishments, analysis of existing restaurants and cafes, selection and review of inspiration sources, visualization creation and consideration of technical aspects of the project.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/444
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022 Дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.