Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/467
Название: Особливості проектування закладів загального харчування на відкритому просторі
Другие названия: Peculiarities of the design of catering establishments in the open space
Авторы: Блінда, В. І.
Ключевые слова: екологічна свідомість
еко-культура
феномен естетики
усвідомлений дизайн
психологічна свідомість
релаксація
ecological consciousness
eco-culture
phenomenon of aesthetics
conscious design
psychological consciousness
relaxation
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Блінда, В. І. Особливості проектування закладів загального харчування на відкритому просторі : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / В. І. Блінда ; науковий керівник д.т.н., професор Чепелюк О. В. – Херсон : ХНТУ, 2020.– 79 с.
Краткий осмотр (реферат): В результаті сформованого аналізу референсів просторових рішень встановлено, що основою тенденцій у більшості випадків є взаємодія екологічних принципів за допомогою рослинного насадження на просторах закладу та гармонічне поєднання в загальній концепції дизайну. Також, визначено композиційні та технічні засади закладів громадського харчування на відкритому просторі. Основною темою оформлення даного ресторану є вираження простору як осередку масової еко-культури. В основу концепції закладено психологічний аспект свідомості перебуваючи в еко-просторі. Проект націлений на відтворення основних аспектів просторового середовища у поєднанні з ідейним задумом рослинного насадження. Саме такий підхід дозволив сформувати цілісний композиційно-врівноважений проект з унікальною атмосферою, далекої від буденності. As a result of the formed analysis of references of spatial decisions it is established that the basis of tendencies in most cases is interaction of ecological principles by means of vegetation on spaces of establishment and harmonious combination in the general design concept. Also, the compositional and technical principles of public catering establishments in the open space are determined. The main theme of this restaurant is the expression of space as a center of mass eco-culture. The concept is based on the psychological aspect of consciousness while in eco-space. The project aims to reproduce the main aspects of the spatial environment in combination with the conceptual design of vegetation. This approach allowed to form a holistic compositionally balanced project with a unique atmosphere, far from ordinary.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/467
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022 Дизайн



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.