Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/489
Title: Розробка комбінованої установки автономного електропостачання для приватного будинку у с. Мар’є-Дмитрівка Дніпропетровської області
Authors: Демченко, В. В.
Keywords: відновлювані джерела енергії
сонячна електростанція
вітрогенератор
дизель-генератор
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУ
Citation: Демченко, В. В. Розробка комбінованої установки автономного електропостачання для приватного будинку у с. Мар’є-Дмитрівка Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Демченко ; наук керівник доц., к.т.н. Погребняк І. Ф. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 74 с.
Abstract: В оглядовій частині були розглянуті основні види сонячних електростанцій з їх перевагами та недоліками. В методичній частині обрано методику розрахунку основних складових системи автономного електропостачання приватного будинку з використанням відновлюваних джерел енергії. В дослідницькій частині виконано розрахунок фотовольтаїчної системи, проведено порівняльний аналіз тандемів «СЕС + вітрогенератор» та «СЕС+дизель-генератор». В економічній частині проведено розрахунки економічних показників. Розраховані капітальні вкладення та експлуатаційні витрати для комбінованої установки автономного електропостачання. В частині «Охорона праці» розглянуті питання охорони праці, виконано розрахунок освітлення робочого місця, а також визначено ефективність заходів, спрямованих на поліпшення умов праці.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/489
Appears in Collections:Спеціальність 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.