Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/560
Назва: Інтелектуальний зарядний пристрій для акумуляторів різного типу і напруги
Інші назви: Intelligent charger for batteries of different types and voltage
Автори: Соловйов, М. В.
Ключові слова: силові транзисторні ключі
зарядний пристрій
драйвер
мікросхема
операційний підсилювач
трансформатор гальванічної розв’язки
широтно-імпульсний модулятор
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Соловйов, М. В. Інтелектуальний зарядний пристрій для акумуляторів різного типу і напруг : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. В. Соловйов ; наук керівник доц., к.т.н. Баганов Є. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Було проведено теоретичний аналіз та порівняння існуючих схемних рішень імпульсних зарядних пристроїв. Спроектована електрична принципова схема, на основі якої розроблена друкована плата зарядного пристрою, налаштування готового пристрою. За допомогою двох цифрових мультиметрів моделі Richmeters RM102 та Richmeters RM219 було налаштовано друковану плату та зафіксовані значення вихідних параметрів зарядного пристрою, а також цифровим осцилографом моделі DSO Fnirsi Pro спостерігалися параметри вхідних та вихідних електричних сигналів. Проведений аналіз умов безпечної експлуатації світлодіодних ламп, описано основні характеристики штучного освітлення та його види. Розраховано та вибрано світлодіоду лампу для освітлення офісного приміщення з класом робіт високої точності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/560
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.