Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/590
Назва: Розробка веб-додатку підтримки діяльності підприємства, що надає послуги з пошиву та ремонту шкіргалантереї
Автори: Алієва, Н. М.
Ключові слова: Веб -додаток
підтримка діяльності
калькулятор розрахунків
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Алієва, Н. М. Розробка веб-додатку підтримки діяльності підприємства, що надає послуги з пошиву та ремонту шкіргалантереї : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Алієва Н. М. ; наук. керівник доц., к.т.н., Огнєва О. Є. - Херсон : ХНТУ, 2021.- 90 с.
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена для створення веб-додатку для підтримки діяльності та автоматизації роботи підприємства, що надає послуги з пошиву та ремонту шкіргалантереї, який включає оперативний розрахунок вартості готових виробів по матеріалах з каталогу та отримання достовірної та своєчасної інформації для клієнтів про новинки у каталозі виробів, матеріалів та послуг. Розроблено веб-додаток, що дозволяє підтримувати діяльність підприємства, що надає послуги з пошиву та ремонту шкіргалантереї в напрямі роботи із клієнтами. Показано, що розроблений веб-додаток має не тільки теоретичне, а і практичне значення і може сприят и підвищенню якості роботи підприємств обраної предметної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/590
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.