Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/613
Название: Розробка додатку для документообігу Херсонської обласної онкологічної лікарні
Авторы: Ряшенцев, В. Р.
Ключевые слова: додаток
поліклініка
база даних
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Ряшенцев, В. Р. Розробка додатку для документообігу Херсонської обласної онкологічної лікарні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Ряшенцев В. Р. ; наук. керівник ст. викладач Комісаров О. С. – Херсон : ХНТУ, 2021.- 92 с.
Краткий осмотр (реферат): Дана кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена для створення додатку для документообігу Херсонської обласної онкологічної лікарні. Запропоновано концептуальну схему та діаграми для розробки додатку. Реалізовано модулі додатку, що відповідають за реєстрацію, авторизацію та видання результатів що відображають якість наданих алгоритмів. Розроблено додаток, що дозволяє автоматично робити записи до лікарів, та стежити за пацієнтами. Показано, що розроблений додаток має не тільки теоретичне, а і практичне значення і може сприяти підвищенню якості роботи лікарні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/613
Располагается в коллекциях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.