Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/613
Назва: Розробка додатку для документообігу Херсонської обласної онкологічної лікарні
Автори: Ряшенцев, В. Р.
Ключові слова: додаток
поліклініка
база даних
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Ряшенцев, В. Р. Розробка додатку для документообігу Херсонської обласної онкологічної лікарні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Ряшенцев В. Р. ; наук. керівник ст. викладач Комісаров О. С. – Херсон : ХНТУ, 2021.- 92 с.
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена для створення додатку для документообігу Херсонської обласної онкологічної лікарні. Запропоновано концептуальну схему та діаграми для розробки додатку. Реалізовано модулі додатку, що відповідають за реєстрацію, авторизацію та видання результатів що відображають якість наданих алгоритмів. Розроблено додаток, що дозволяє автоматично робити записи до лікарів, та стежити за пацієнтами. Показано, що розроблений додаток має не тільки теоретичне, а і практичне значення і може сприяти підвищенню якості роботи лікарні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/613
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.